FACEM CUNOSTINTA?

Ma numesc Mihaela Cazac si sunt pasionata de fotografie inca din adolescenta. Pe atunci nu existau inca aparatele foto digitale, iar cele existente funcționau cu pelicule color si alb-negru.

Numarul de cadre era limitat, iar integrul proces fotografic continea multe etape, de care depindea rezultatul final.

Cind in viata mea a aparut fiica, am inceput tot mai des sa iau aparatul foto in maini, dar simteam ca am nevoie de cunostinte speciale in domeniu.

Atunci am decis sa fac cursuri de fotografie si am urmat nivelul I si II de scoala fotografica iar pe parcursul anilor — multe workshop-uri, inclusiv si online.

Pe atunci incercam toate genurile de fotografie, etapa, prin care trec majoritatea celor, care sunt in cautarea domeniului de activitate.

Unul dintre workshop-uri m-a facut sa ma indragostesc de fotografia newborn. Am inceput indata sa fac rost de accesorii si toate cele necesare, care nu sunt deloc putine…

Aici mi-a venit in ajutor specialitatea mea de baza, datorita careia confectionez cu mult drag si caldura accesoriile textile pentru aceste sedinte.

Asa dar, fotografiez frumusetea perioadei materne, finetea si gingasia nou-nascutilor si fericirea familiilor implinite…

Voi fi bucuroasa sa Va cunosc si sa Va creez amintiri pentru o viata!

Cu drag, Mihaela